lokakuuta 06, 2014

Voimistelun- ja tanssintäyteinen päivä


TeamCaksujen sunnuntai oli voimistelua ja tanssia täynnä. 

Aamupäivällä vierailtiin TNV:n katselmuksessa, jossa Caksut pääsivät esittämään naruohjelmansa ensimmäistä kertaa suuremmalle yleisölle ja tuomareille. Tytöt saivat hyödyllistä esiintymiskokemusta ja lisävarmuutta tekemiseen uusilla ohjelmilla. Ohjelmista ja tyttöjen suorittamisesta saatiin myös tärkeää palautetta, jota pyritään nyt treenisaleilla hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti. 
Iso kiitos TNV:lle, että saimme olla mukana!









Iltapäivää jatkettiin Linnateatterissa, jossa tytöt ja äidit pääsivät katsomaan huipputanssijoiden tähdittämää tanssiteosta Of(f) Course. Reija Wäreen upeassa, tanssipelin muotoon kootussa koreogafiassa, liikuttiin lockingista latinalaisrytmeihin ja askellettiin house- ja break-tanssin sekä musikaalitanssien kautta klassiseen balettiin ja nykytanssiin. Teoksessa taidokkaat koreografioidut osiot lomittuivat huikeisiin improvisoituihin haasteisiin. 



Teatterilavalla nähtiin seitsemän persoonallista esiintyjää ja oman alansa huippunimeä. Lavalla nähtiin Auri Ahola (baletti), Sara Hirn (katutanssi), Teemu Kyytinen (nykytanssi), Aleksi Seppänen (kilpatanssi), Jimi Kettunen (break), Jeffrey Kam (locking) sekä tietenkin Reija Wäre. Seremoniamestarina toimi näyttelijä Sari Siikander.

Kuva Linnateatterin Facebook-sivuilta.

Teos oli mielenkiintoinen ja taidokkaasti esitetty. Eri tanssilajit sulautuivat hyvin yhteen ja loivat harmoonisen kokonaisuuden. Teos oli inspiroiva kokemus, josta varmasti jutellaan harjoituksissa vielä useamman kerran.  

Suomen Kansallisbaletin tanssija Auri Ahola, Bounce-katutanssiryhmän kanssa Eurooppaa kiertänyt Sara Hirn, pitkän uran nykytanssin parissa tehnyt Teemu Kyytinen, Tanssii tähtien kanssa –ohjelmasta tuttu kilpatanssija Aleksi Seppänen, Break-tanssin Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan mestari Jimi Kettunen, Dance-ohjelman finalisti Jeffrey Kam sekä Reija Wäre

Ei kommentteja: