lokakuuta 11, 2014

Katselmus


Tänään saatiin taas erittäin hyödyllistä esiintymiskokemusta tulevaa kilpailukautta ajatellen, kun tytöt esittivät ohjelmansa yleisölle ja tuomareille oman seuran katselmuksessa. 





Aamupäivä aloitettiin ulkolämmittelyllä ja avauksilla, jonka jälkeen ohjelmat suoritettiin matolla kahteen kertaan.









 Molemmat kokoonpanot onnistuivat parantamaan suoritustaan viime viikonloppuisesta ja tekeminen oli taas hiutsen varmempaa. Tytöt ovat menneet suorittamisessa paljon eteenpäin, mutta vielä on paljon tehtävää, jotta liikkeiden puhdas ja maksimaalinen suorittaminen saadaan yhdistettyä matomaisen narun käsittelyyn. Ilmaisua ja oikeaa tunnetilaa pyritään myös ahkerammin etsimään tulevina treeniviikkoina.


Tuomereilta saatiin paljon kannustavaa ja rakentavaa palautetta. Tytöillä on kova tahto parantaa omaa suoritustaan ja he ovat valmiita treenaamaan täysillä kehittyäkseen ja saavuttaakseen parhaan mahdollisen suorituksen. Muutamia kohtia ohjelmasta muokataan vielä toimivammiksi koreografi Saaran johdolla ennen varsinaisen kilpailukauden avausta muutaman viikon päästä. 

Ensi lauantaina TeamCaksut nähdään  kuitenkin jo kilpailemassa Logomossa Joy Games showtanssikilpailuissa tanssillaan "Kuin silloin ennen".  



Ei kommentteja: