lokakuuta 23, 2014

"Kuin silloin ennen"


TeamCaksut osallistuivat viime viikonloppuna TUL Joy Games tanssikilpailuihin Logomossa.   

 Logomo tarjosi kilpailijoille upeat, ammattimaiset ja tilavat puitteet sekä valmistautumiselle että kilpailusuorituksille.  





Joukkueen Charleston aiheinen tanssi "Kuin silloin ennen" on iloinen, vauhdikas ja täsmällisyyttä vaativa. Tanssin koreografian on laatinut Marita Hellberg. 



Tytöt onnistuivat suorituksessaan erittäin hyvin. Tunnelma oli vapautunut, tiukat sormet ja näpsäkät nilkat näkyivät läpi ohjelman ja eläytyminen oli kohdallaan. 


Tytöt kilpailivat ryhmäshow 10-12v. sarjassa, jossa joukkueita oli yhteensä 13. Tuomarit kuvasivat sarjaa erittäin kovatasoiseksi ja tanssijoiden taitotason olevan erinomaista luokkaa. Tasaisessa kilpailussa mitalisijat menivät tällä kertaa Tanssistudio Nummelan, Tanssituvan ja Tanssikoulu 1st Stepin joukkueille.  Team Caksut olivat hyvällä suorituksellaan hienosti neljäs. 



Kuluneen viikon tytöt ja vanhemmat ovat ahkeroineet pukutalkoissa uusien upeiden kilpailupukujen parissa. Jäljellä on vielä muutamat treenit ennen kuin tytöt pääsevät avaamaan kilpailukautensa lauantaina Turussa Cailap Cupissa ja sunnuntaina Tampereella Kolmen Lajin Kilpailuissa. 



Ei kommentteja: