joulukuuta 13, 2014

Tunnelmia Suomesta ja TeamCaksuista vuoden joukkue


TeamCaksut esiintyivät tänään Työväenopistolla kahteen kertaan esitetyssä Turun Jyryn joulunäytöksessä Tunnelmia Suomesta. 

Tytöt nähtiin lavalla useampaan kertaan heidän esittäessä syksyn naruohjelmansa Luurankoystävä ja Turkistarhaeläin, ryhmätanssinsa Kuin silloin ennen sekä Tonttushake!- tanssin. Lisäksi tytöt olivat mukana kesällä Liittojuhlille tehdyssä yhteisohjelmassa Kuka hiipii puutarhassa? ja kaikkien esiintyjien yhteisessä loppunumerossa Joulutunnelmaa.

Kuin silloin ennen

 Luurankoystävä

 Turkistarhaeläin

 Kuka hiipii puutarhassa? yhdessä Cefinoiden ja muutaman pienen Cifian kanssa.

Tonttushake!

Joulutunnelmaa

Fiilikset takahuoneessa pystyivät korkealla koko pitkän näytöspäivän :) Valitettavasti aivan kaikkia emme saaneet mukaan näytökseen sairastumisten ja lomamatkojen vuoksi.



Näytöksen yhteydessä palkittiin voimistelujaoston vuoden joukkue ja vuoden valmentaja, muistettiin kauden aikana kilpailuissa menestyneitä joukkueita ja kukitettiin syksyn ylioppilaat.

TeamCaksut valittiin vuoden 2014 joukkueeksi.
Perusteluita valinnalle olivat muun muassa joukkueen aktiivisuus voimisteluharrastuksessan sekä joukkuevoimistelussa että tanssissa, esimerkillinen käytös kaikissa toiminnoissaan ja joukkueen luja yhteishenki.


Valmentaja Janni taas valittiin vuoden 2014 valmentajaksi.


Hienoa TeamCaksut- tiimi :) 

Näytöksen yhteydessä TeamCaksut halusivat myös muistaa valmentaja Hansua Voimisteluliiton korkeimman koulutusasteen eli lajitutkinnon suorittamisesta. Kulunut vuosi on vaatinut Hansulta aivan erityistä paneutumista valmennusasioihin ja kovaa työtä niin etätehtävien teon kuin tutkintoon kuuluvien lähijaksojen suorittamisen tiimoilta. Hansun lajitutkinnolta mukanaan tuomien uusien ajatusten jalkauttaminen valmennustyöhön on vienyt tyttöjä hurjasti eteenpäin. Tytöt ovat kehittyneet niin voimistelijoina kuin urheilijoinakin ja tätä olemme koko valmennustiimi saaneet ylpeinä seurata. Kiitos Hansu ja paljon Onnea!



Ei kommentteja: