joulukuuta 21, 2014

Tanssibattle päättäritreeneissä


Kauden viimeisissä treeneissä äidit haastoivat tyttärensä tanssibattleen tyttöjen sheikkaavalla lämppätanssilla. Yllätyksestä häkeltyneinä tytöt ottivat haasteen vastaan. Musiikin alettua häkellys muuttui iloksi ja hauskanpito pääsi kunnolla alkamaan hymyt huulilla. 


Treeneissä tyttöt lähestyvät jo rohkeasti toisiaan battlejen aikana. Omien äitien lähestyminen ei kuitenkaan ollut yhtä helppoa. Onneksi äidit tekivät aloitteen :) 


Mukaansatempaassa batlessa ei tällä kertaa jaettu sijoja, pisteitä tuli molemmille joukkueille tasaisesti eri osa-alueilla. Tyttöt saivat pisteitä täsmällisestä suorituksesta, tanssitaidosta ja lantion irrottelemisesta. Äiten pisteen tulivat mahtavasta heittäytymisestä, vaivannäöstä tanssin opettelussa ja  tyttöjen huomioimisesta tanssin aikana. 

Äidit pääsivät myös yhdessä tyttöjen kanssa opettelemaan tyttöjen uutta kevääksi tehtyä herkempää ja virtaavampaa lämppätanssia. 





Iso kiitos äideille yhteisestä treenihetkestä. Hauskaa oli :) 


Tanssin jälkeen luvassa oli vielä herkuttelua, mutta ennen sitä tytöt saivat antaa palautetta syyskaudesta sekä esittää toiveita kevätkaudelle. 


Jouluistesta herkkupöydästä löytyi herkkujen lisäski paketit, joiden avaamista tytöt odottivat malttamattomina. Osa osasikin jo hieman arvata, mistä voisi olla kyse. Haastetta nimittäin riitti pitää tytöt kauden aikana poissa kilpailuiden myyntipisteiltä :) 


Edustusasu täydentyi säihkyvistä ja tiimin väreihin täydellisesti sopivista pannoista kylmiä treeni- ja kilpailupäiviä ajatellen.


Lämmin kiitos tytöille ja vanhemmille kuluneesta kaudesta. Yhdessä kehittymishaluisten, ahkerien ja aivan ihanien tyttöjen sekä kannustavien ja tyttöjä kaikin tavoin tukevien kotijoukkojen kanssa on mukavaa ja palkitsevaa tehdä töitä upean harrastuksen parissa. 
Kevääksi on luvassa taas mielenkiintoinen ja tapahtumarikas kausi, mutta nyt TeamCaksut rentoutuvat hetken lomailun merkeissä. 

Ei kommentteja: