joulukuuta 08, 2014

Kausi päättyi parhaisiin suorituksiin


Tapahtumarikas kilpailukausi päätettiin hyviin suorituksiin Valkeakoskella käydyissä 10-12v. valtakunnallisessa kilpailussa. Samalla kilpailtiin myös joukkuevoimistelun SM-mitaleista ja Junior Cupin mestaruuksista. 

TeamCaksujen kilpailupäivä oli lauantai.
Aamun lämmittely sujui keskittyneesti ja harjoituksissa nähtiin tytöiltä hyvää perusvoimistelua.







Loppuverryttelyn ja harjoituksen videoanalyysin jälkeen aloitettiin kaunistautuminen ja valmistautuminen itse kilpailusuoritusta varten. Keskittyneisyys jatkui läpi aamupäivän ja tytöt olivat ehdottomasti parhaimmillaan juuri ennen kilpailumatolle astelemista.

Kilpailusuoritusten aikana valmentajat pidättivät hengitystään nähdessään tyttöjen antavan kaikkensa saavuttaakseen kauden parhaimmat suoritukset viimeisissä narukilpailuissaan.











Molempien kokoonpanojen suoritukset olivat energiset ja ilmaisulliset. Tekeminen oli vapautunutta läpi koko ohjelman. Vaikeusosat onnistuivat ja kokonaisuudet olivat siistit. Tyttöjen tekemisestä välittyi voimistelun ilo :)

Heti suoritusten jälkeen myös tytöt tiesivät onnistuneensa ja tehneensä kauden parhaimmat kokonaisensa tiukassa paikassa. Hymy tyttöjen huulilla kertoi heidän tunnelmistaan paljon.



Tulokseksi kauden pääkilpailuista molemmat kokoonpanot saivat hienosti kategorian 3.
Tytöt ovat kehittyneet hurjasti monella osa-alueella ja kauden aikana on saatu paljon positiivista ja kannustavaa palautetta tyttöjen taitotasosta ja laadukkaasta tekemisestä. Naru ei aina ollut tyttöjen paras ystävä kilapilumatolla, mikä hieman hankaloitti ohjelman suorittamista. Välineen kanssa vaikeusosien harjoitteleminen on kuitenkin erittäin kehittävää ja toivottavasti se palkitaan taas tulevaisuudessa.

Lauantain kilpailu-urakan päätteeksi otettiin vielä muutamia kuvia.

Kokoonpanokuvat.



Virallinen potrettikuva...


... ja vielä fiiliskuva :) 


  Kauden pääkilpailpailuissa päätettiin ottaa kaikki ilo irti niin voimistelun kuin yhdessäolonkin kannalta pidentämällä viikonloppu kaksipäiväiseksi. Tytöt saivat itse äänestää yöpymisestä ja tulos oli yksimielinen.

Illan ohjelmassa oli kävelylenkki lähiympäristössä...


Yllättääkö, että riippusilta tärisee, kun koko tiimi hyppää yhtä aikaa? :)



... sekä tyttöjen lämppätanssin muokkaaminen tonttutanssiksi seuran joulunäytökseen. 

Pikkujoulun viettoa ei myöskään unohdettu. TeamCaksuille on muodostunut perinteeksi pikkujoululahjojen vaihto kauden viimeisissä yönyli kilpailussa. Myös pientä harkkua oli tytöille tarjolla. 


Väsyneet mutta onnelliset tytöt nukahtivat pienen kikatuksen siivittämänä nopeasti omaan luokkahuoneeseensa.

Sunnuntaina päivä aloittetiin pakkaamalla tavarat ja käymällä aamu-uinnilla kilpailupaikan yhteydessä olevassa uimahallissa.


Virkistyneinä siirryttiin nauttimaan finaalipäivän huikeista suorituksista. Uusia liikkeitä tytöt löysivät ohjemista paljon ja kohta heidät varmasti löytää niitä harjoittelemasta pienessäkin vapaassa välissä :)


Kiitos tytöille mukavasta viikonlopusta!




Ei kommentteja: