marraskuuta 17, 2014

Viikonlopun kisakuulumiset


TeamCaksut viettivät jälleen yhden voimisteluntäyteisen viikonlopun kauden toisen tuplakisaviikonlopun merkeissä. 

Lauantaina suunnattiin TUL:n välinemestaruuskilpailuihin Tampereelle. 




Adorian suorituksessa näkyi jo enemmän tekemisen meininkiä ja suoritus oli aikaisempaa täsmällisempi. Suoritus palkittiin kategoriaparannuksella. 




Adorien suoritus oli kokonaisuutena siisti, mutta valitettavia henkilökohtaisia naruvirheitä mahtui ohjelmaan usempia. Tytöt eivät näistä kuitenkaan lannistuneet vaan päättivät saada virheet pois seuraavaan kisaan. 


Kotona hyvin nukutun yön jälkeen suunnattiikin heti aamutuimaan kohti Espoota ja Espoo Cupia. 




Adorian ohjelmaan tehtiin vielä muutama muutos edellisenä iltana, mikä vaati tytöiltä paljon aivotyöskentekyä matkalla ja lämmittelyssä. Kilpailusuoritus oli kokonaisuutena hyvä ja muutoksetkin onnistuivat. Viimeistely jäi kuitenkin vielä puutteelliseksi. 





Adorien suoritus oli yhtäaikainen ja kokonaisuutena yksi kauden parhaimmista suorituksista. Kategoria ei kuitenkaan vastannut ollenkaan tätä mielikuvaa, mikä aiheutti suurta ihmetystä niin tytöissä kuin valmentajissakin. 





Pienestä kategoriahämmennyksestä huolimatta viikonlopun kilpailuista saatiin mukaan treenisaleille paljon hyvää. Esiintymiskokemus matolla, viedoanalyysi suorituksista ja tuomareilta saatu palaute käytetään nyt hyödyksi valmistauduttaessa kauden pääkilpailuihin. 



Caksut kilpailevat viimeisen kerran narulla kahden viikon päästä Valkeakoskella. 

Ei kommentteja: