marraskuuta 02, 2014

Piirin kilpailut


TUL:n piirin välinemestaruuksista kilpailtiin tänään Kupittaa Urheiluhallilla. 

Saadaksemme täyden tehon irti kilpailupäivästä myös teenimielessä, siirryimme virallisten harjoitusten jälkeen kotisalillemme harjoittelemaan ja valmistautumaan rauhassa. Aikaa oli runsaasti, sillä molemmat kokoonpanot kilpailivat vasta viimeisten joukossa. 


Hallilla tunnelma oli rauhallinen ja odottava. Tytöt olivat valmiita astelemaan matolle. 

Adorie onnistui suorituksessaan hyvin. Tekeminen oli yhtäaikaista, ojennettua ja täsmällistä. Suoritus oli yksi kauden parhaista ja se palkittiin myös hienolla kategoriaparannuksella. 




Adoria paransi suoritustaan viime viikonlopusta, mutta valitettavasti suoritukseen mahtui useampia henkilökohtaisia virheitä ja epäaikaisuus vaikutti kokonaisuuteen. 




Ohjelmia on hiottu todenteolla nyt viikon verran ja tässäkin ajassa on ehtinyt tapahtua edistymistä. Paljon on kuitenkin vielä mahdollisuus tehdä. Kauden pääkilpailuihin on vielä usemapi viikko, joiden aikana tehdään kovasti työtä ohjelmien paranemiseksi ja ominaisuuksien kehittymiseksi. Kokoonpanojen kanssa keskitytäänkin treeneissä hieman eri asioihin. Ahkera ja määrätietoinen harjoittelu palkitaan toivottavasti hyvillä kilpailusuorituksilla kauden jatkuessa kohti seuraavia kilpailuja. 



Onnea tämän päivän mitalisteille. Viikon päästä nähdään jälleen Kupittaalla :)  

Ei kommentteja: