marraskuuta 10, 2014

Syksyn kisalookit


Kilpailukauden ollessa kutakuinkin puolivälissä on aika kurkistaa hieman lähemmin mistä Caksujen kisalookit tänä syksynä koostuvat :) 




Tyttöjen kisameikkissä korostetaan tyttöjen luonnollisen kauniita kasvonpiirteitä hillityn näyttävästi. Meikki loihditaan tummasta luomiväristä, vahvoista rajauksista, heleästä poskipunasta, kirkkaasta huulipunasta ja säihkyvistä strasseista. Siisti perusnuttura antaa ryhtiä kokonaisuuteen, joka viimeistellään vielä kiiltolakalla.




 Adorien veikeää haalaripukua koristaa luurangot, luut, kiekurat ja tietenkin strassit. Puku sopii täydellisesti iloiseen ja pirteään koreografiaan. Puvut ja ohjelman musiikki paljastavat nopeasti katsojalle ohjelman teeman, joka on mikä muukaan kuin luurankoystävä.




Adorian syksyn kilpailuohjelman koreografiassa kerrotaan tarina turkistarhaeläimistä. Pukuihin on saatu taidokkaasti vangittua sekä tumman puhuvaa tarinaa että toiveikasta iloisuutta. Pukuun on saatu syvyyttä useamman tuhannen erivärisen stassin avulla.


Välineenä tytöillä on parillisen vuoden mukaan naru. Narujen väri on valittu sopimaan molempien kokoonpanojen pukuihin ja siinä onnistuttiinkin erittäin hyvin pelkkien luonnoskuvien perusteella. 



 Seuraavan kerran Caksut nähdään kilpailumatolla tulevana viikonloppuna, kun ensin matkataan Tampereelle TUL:n välinemestaruuskilpialuihin  ja heti perään Espooseen Espoo Cupiin. Kilpailuissa nähdään :) 


Ei kommentteja: