toukokuuta 06, 2015

Pronssia TUL:n mestaruuskilpailuista

Kotkassa kilpailtiin viikonloppuna TUL:n joukkuevoimistelun vapaasarjojen mestaruuskilpailut sekä avoimet kilpailut. 


Kotkaan matkattiin jo perjantaina illalla, jotta valmistautuminen tärkeään kilpailuun saatiin tehdä rauhassa ja riittävän pitkillä yöunilla. Lauantaina herättiinkin aikaisin valmistautumaan lämmittelyyn ja virallisiin harjoituksiin. 





Molempien kokoonopanojen suoritukset olivat tasaista harjoitustasoa. Harjoitusten jälkeen tehtiin haastavalta tuntuneista liikkeistä onnistuneet versiot ja analysoitiin oma suoritus huolellisesti videolta. Kilpailupäivästä oli tulossa pitkä, sillä molempien kokoonpanojen suoritusvuorot olivat vasta kilpailun loppupäässä. Päivän aikana seurattiin harjoituksia ja kilpailuja, kaunistauduttiin, ulkoiltiin ja syötiin sekä ajeltiin majoituskoululle lepäämään. 



Kilpailuun aloitettiin valmistautumaan majoituskoululla, jossa oli ihana rauha lämmitellä ja laittaa kaikki kuntoon kilpailua varten. Matolle mentäessä molempien kokoonpanojen tytöistä huokui hyvä keskittyminen ja tahtotila onnistua. Lataus säilyi koko ohjelman ajan ja molemmat tekivät tarkat ja yhtenäiset suoritukset. Onnistumiset näkyivät myös kauden parhaina pisteinä ja etenkin suorituspisteiden nousuna. Pisteet ilahduttivat sekä tyttöjä että valmentajia ja niihin saatiin olla erittäin tyytyväisiä :) 









 Rankan kilpailupäivän jälkeen lähdettiin lataamaan energiavarastoja kauniissa miljöössä sijaitsevaan ravintolaan, jossa ruoka oli erittäin maukasta. Kotimatkalla päästiin haukkaamaan raitista ilmaa ja ihailemaan Kotkan keväisiä maisemia. Intoa riitti myös poseerauksiin :) 


 Ravintola sijaitsi kauniissa vanhassa tiilirakennuksessa aivan rannan tuntumassa. 



Matkalla oli myös etanapatsas, mutta se hukkui tyttöjen joukkoon. 


Matkalta löytyi myös veneiden säilytyspaikka. Kuvassa tyttöjen kastama vene "Titanic 1.0".



Illalla ehdittiin vielä viettää aikaa majoituskoululla pelaillen ja jutellen. Finaalipäivään lähdettiin myös valmistautumaan jo illalla palauttavilla venytyksillä ja musiikin kuuntelemisella viimeisenä ennen yöunille siirtymistä. 






Aamulla tytöt heräsivät energisinä finaalipäivään. Pakkauksen ja aamutoimien jälkeen päästiinkin heti kisahallilla tositoimiin lämmittelyn merkeissä. 








Tyttöjen ensimmäinen finaalipäivä lähtikin hyvin liikkeelle. Adoria onnistui tekemään kauden parhaimman kokonaisensa, täsmällisen ja vapautuneen. Adorien tytöt pystyivät keskittymään pyydettyyn virtaavuuteen ja se näkyi suorituksessa. Muutaman tarkennuksen ja oman suorituksen läpikäynnin jälkeen viimeisteltiin vielä kisameikit ja valmistauduttiin kilpailuiden avaukseen. Tällä kertaa päästiin myös marssimaan :)  



Adoria onnistui erittäin jännittävässä paikassa tekemään hyvän ja vaikeusosiltaan onnistuneen suorituksen.Valitettavasti suoritukseen mahtui kuitenkin muutama harmittava kömmähdys. Hienosti tytöt kuitenkin pystyivät pitämään keskittymisen tekemisessä ja saamaan aikaan ehjän kokonaisuuden. 






Adorie teki finaalissa kauden parhaimman suorituksensa. Tekeminen oli yhtäaikaista ja täsmällistä. Jännitys ei näkynyt ja ilmaisuakin löytyi jo aamuun nähden huomattavasti enemmän. 






Agentit vauhdissa.

Pisteitä jouduttiin jännittämään pidemmän aikaa, tai ainakin se siltä tuntui. Adoria lähti finaaliin lauantain onnistumisen saattelemana kolmannelta sijalta ja myös sunnuntain suoritus riitti pitämään kiinni mitalisijasta jaetulla kolmannella sijalla. 
Riemu oli suuri, kun Adoria sai ansaitut pronssimitalit kaulaansa. Hienoa työt!


 

Muut mitalistit 12-14v. mestaruussarjassa olivat Isku AGG Nikhi, Fitrit ja Nikhi02. Onnea mitalisteille!

  
Pronssimitalistimiimikot 

Kilpailuviikonloppu oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Ahkeran harjoittelun ja kovan työn tulokset alkavat näkyä myös kilpailumatolla ja koko ajan päästään lähemmäs tavoitteita ja unelmia. 

Ei kommentteja: