joulukuuta 20, 2015

Tanssin huumasta pikkujoulutunnelmiin


Tasan viikko sitten Adoria päätti syksyn kilpailurupeamansa TUL:n Varsinais-Suomen piirin avoimiin Tanssikilpailuihin Caribian Radio City- areenalla voittaen sarjassaan pronssia Sateessa- tanssillaan. 


Sateessa- tanssin 60-luvun henkeä huokuvan kauniin koreografian on laatinut Marita Hellberg. Koreografia tuo herkkyydellään esiin tyttöjen vahvuudet laadukkaassa suorittamisessa ja esittämisessä. Samalla se myös haastaa tyttöjä pehmeiden ja virtaavien käsi-ja vartaloliikkeiden harjoitteluun. Koreografia on koskettava ja erottuu joukosta. 


 Koreografian opettelu aloitettiin heti voimistelukilpailukauden päätyttyä ja aikaa koreografian omaksumiseen oli vain viisi harjoitusta ennen kilpailua. Tytöt oppivatkin liikkeet ennätysvautia ja kilpailupäivänä suoritukseen saatiin myös tanssin vaatimaa eläytymistä ja tulkintaa. Kilpailusuoritus oli kaiken puolin onnistunut ja se palkittiin 12-14v. ryhmätanssisarjassa pronssisin mitalein. 


Kilpailut olivat ensimmäinen osa päivän tapahtumarikasta ohjelmaa. Luvassa oli nimittäin myös Adorian kauan odotetut pikkujoulut :)


Päivä toinen osa suoritettiin rentoutumalla ja virkistäytymällä Ispoisten uimarannalla avantosaunassa. Tämä kävi hyvin myös loppuverryttelynä. Tytöt uskaltautuivat kastautumaan koleaan ja kylmään veteen ja jopa uimaan useamman kerran. Taas kerran tytöt ylittivät itsensä ja valmentajat rohkeudellaan.



 Päivän kolmannen osan tapahtumapaikkana toimi Ispoisten kartano. Yksityinen päiväkoti Vilske laajentaa toimintaansa tammikuussa ja avaa ovensa Pikku Vilskeen lisäksi kartanon vastaremontoiduissa tiloissa, joten tupatarkastus Iso Vilskeeseen tulikin juuri sopivaan aikaan. Vanha, suuri ja kaunis rakennus tarjosikin erittäin hyvät puitteet hauskaan yhdessäoloon.


Kartanon avarat, toiminnallisuutta ruokkivat ja mielenkiintoiset tilat tulevat tarjoamaan upean oppimisympäritön pienille löytöretkeilijöille. Ihmettelyn, leikin, liikkeen, tutkimisen ja kokeilun kautta jokainen päivä on Vilkseessä seikkailu. Adorian Vilske-seikkailu sisälsi tällä kertaa pakettijahtia, keinumista ja roikkumista, herkuttelua, hyvien piilopaikkojen etsimistä, erilaisten liikuntavälineiden kokeilua, joulumusiikkia sekä runsaasti mukavaa yhdessäoloa.



Tapahtumarikas päivä tarjosi taas jälleen kerran mieleenpainuvia muistoja joukkueen kanssa vietetystä ajasta. Kiitos tytöille hauskasta päivästä, jojoille järjestelyistä sekä Vilskeen väelle mahdollisuudesta tutustua upeaan päiväkotiin.

On mahtavaa olla osa Adoria-tiimiä!

Ei kommentteja: