huhtikuuta 03, 2015

Joukkueilta - yhteistä aikaa mahtavan tiimin kanssa


Ennen hektisen ja tapahtumarikkaan kilpailukauden alkua pysähdyttiin hetkeksi viettämään yhteistä aikaa joukkueen kanssa rennon joukkueillan merkeissä 20.3.2015.

Joukkueilta aloitettiin aktiivisesti ulkona pelaillen. Liikunnalliset tytöt ottivat heti tornipallon haltuunsa ja kentällä nähtiin rohkeaa puolustamista ja taktikoitua heittämistä.







Poskien punottaessa ja hien noustua pintaan siirryttiin rentouttamaan lihaksia ja mieltä saunan lämpöön. 
Raikkaina ja virkistäytyneinä päästiin täyttämään vatsat värikkäällä pastasalaatilla ja ihanilla pestorieskoilla. Jälkiruoaksi oli urheilijaystävällistä hedelmäsalaattia pienen jäätelöpalan kera :) Kiitos jojo Päiville herkuista.




Vanhoja kilpailuvideoita katsottaessa tytöt saivat taas musitutusta siitä, kuinka paljon he ovatkaan kehittyneet lyhyessäkin ajassa. Kehitystä ei aina itse huomaa, kun koko ajan oppii uutta ja tekemisen laatu paranee isoin harppauksin. Omaa tekemistä muutaman vuoden takaa oli myös melkoisen hauska katsoa :) 






Ennen joukkueiltaa tytöt saivat treeneissä kirjoittaa ylös sanoja, jotka heillä tuli mieleen kustakin joukkuekavereistaan. Nämä sanat kerättiin kortteihin. Jokainen tyttö sai tulla toisten eteen kuuntelemaan, kun hänelle luettiin, mitä hänestä oli sanottu. Tämä oli ehkä hieman jännittävää, mutta  aivan erityistä ja tärkeää. Sanoista tuli ihanasti esiin jokaisen mahtavat luonteenpiirteet ystävänä ja parhaat ominaisuudet voimistelijana. Kortit tulevat varmasti tulemaan esiin vielä monta kertaa myöhemminkin :) 



On mahtavaa järjestää yhteisiä hetkiä upeiden tyttöjen kanssa, jotka nauttivat yhdessä tekemisestä ja olemisesta :) Joukkueiltoja tullaan tyttöjen toiveesta pitämään jatkossakin ja varmasti aikaisempaa useammin.

Tällä hetkellä TeamCaksut ovat viettämässä ansaittua pääsiäislomaa. Hetken hengähdystauko tekee hyvää, jotta jaksetaan taas ahertaa energisinä kilpailukautta eteenpäin. 

Nautinnollista ja kiireetöntä pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja: